Monday, January 28, 2013

sjarmerende Nike Air

"Å, selvfølgelig, til vårt hjem svært vakker og frisk-artet smart slem babyen litt!" nike free 2 pannen lys gni gni seg glatt og anbud lille ansiktet, og deretter slippe den lille fyren mykt nike smiler, "War barn, bør du snakke med din smart tante Spill med mamma gå til læreren din bestefar har noe å komme tilbake litt senere for å følge deg å fly en kite!"

"Vel." billige nike sko nikket. Selv lever et rolig, bekymringsløse Valley Valley utenfor det ga flere noe enestående, det er hva hun hadde å gjøre. "Mester, jeg har besluttet å dalen i morgen med nike krig med barn det Koji jeg skal ikke si når vil være tilbake til dalen, master å ta nike vare på deg selv. Shame barn hvis de ville, kan masteren komme 'himmelen på jorden ", dalen med skam barn vil midlertidig bor der."

Tusenvis av maskiner eldre stille så på henne et øyeblikk, plutselig tungt pustet lettet ut,http://www.nikefreerunsea.com/ sa meningsfull: "nike free run fire år, kan du si mye har endret seg, men i hovedsak er det ingenting har endret seg.""Girl, sa delingen av denne setningen du tror vil forstå." Thousand nike maskin eldre ristet på hodet, og ønsker ikke å gjøre mer for å forklare. Noen få minutter med stillhet, noe spent spurte jenta, fire år senere, har du fortsatt ikke ønsker å sannferdig fortelle som lærer, nike at brats mellom hva som skjer, hva? "

No comments:

Post a Comment